fredag 8. februar 2013

Svinekoteletter med salvie og sitron

Svinekoteletter med salvie og sitron
Å steke svinekoteletter med salvie og sitron er enkelt og smaker fantastisk godt. Oppskriften har jeg hentet fra Ekte mat av Andreas Viestad.

4 personer:

Ingredienser:

  • 4 svinekoteletter
  • 16-24 salvie blad
  • 1 sitron delt i fire
  • smør
  • salt og pepper
  • ev. knuste sennepsfrø
  • ev. 1/4 ts nellikspiker


Fremgangsmåte:

Krydre svinekotelettene med salt, pepper og eventuelt knuste sennepsfrø og nellik. Legg to salvieblad på hver side av kotelettene.

Stek kotelettene og sitronbåtene ved middels høy temperatur, omtrent 3 minutter på hver side. Skru ned varmen til middels, klem over litt sitronsaft fra de nå halvstekte sitronbåtene og stek videre i 3-4 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar