onsdag 20. februar 2013

Kylling med chutneysaus og pasta


Denne oppskriften er en forenklet versjon av en mer avansert oppskrift på mangofyllte kyllingrullader fra matprat. Forenklingen gjør at den kan brukes som en deilig og enkel hverdagsmiddag.

Ingredienser:
  • 4 kyllingfileter eller lårfilet av kylling. 
  • 1 purre i skiver
  • 1 ss smør
  • 250 g tagliatelle eller annen pasta
  • Chutneysaus
Chutneysaus:
  • 1 dl mangochutney
  • 1,5 dl kremfløte
  • ¼ stk hønsebuljongterning
  • 1 dl vann
  • 1 ss soyasaus
  • Salt, pepper

Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene til chutneysausen i en skål.

Brun kyllingfiletene på alle sider i en stekepanne. Hell over sausen og kok opp. La rulladene trekke i sausen til de er gjennomkokte, ca. 10 minutter.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Fres purren i litt smør i en gryte og server som tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar