Ingredienser:
- 3 ss majones
- 3 ss yoghurt naturelle
- 1 ss sitronsaft
- 3 dusker dill, finklippet (stilken fjernes)
- 250 g pasta
- 1 liten boks mais
- 2 stilker vårløk
- 2 kyllingfileter (eller tilsvarende mengde annet kyllingkjøtt)
- 2 tomater
- ½ agurk
- Salt, pepper
Fremgangsmåte:
Bland majones, yoghurt, sitronsaft, dill, salt og pepper i en bolle.
Kok pasta som anvist på pakken. Hell over i et dørslag og skyll med kaldt vann.
Stek kyllingfiletene og del dem i mindre biter.
Skjær opp tomater, vårløk og agurk. Sil av vannet fra maisen.
Bland pasta, kylling og grønnsakene i dressingen.
Server gjerne med foccacia, hvitløksbrød eller annet godt brød.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar