Bunn:
Ingredienser:
- 1 ¼ dl grov sammalt hvete
- 1 ¼ dl hvetemel
- 75 g smør eller margarin
- 2 ss vann
Knas sammen og kles i paiform (23 cm i diameter). Prikkes med gaffel. Sett kjølig 15 min. og stek 15 min 200°
Fyll
Ingredienser:
- 200 g fersk spinat, finhakkes i en kjøkkenmaskin.
- 250 g (1 beger) cottage cheese
- 1 dl revet norvegia (e.l.) ost
- 1 ss revet parmesanost
- 2 egg
- 1 dl melk
- 1 krm muskat
- 1 bunt gressløk
- ½ ts salt
- 1 krm pepper
Ingrediensene til fyllet blandes og has i den forstekte bunnen. Stek på 200° i 30 min.
Servering:
Server gjerne med en grønn salat alternativt en salat av tomater og avokado.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar