Ingredienser:
- 4 kyllingfileter
- 1 ts spisskummen
- 1 ts malt koriander
- 1/2 ts garam massala
- 1 ss fersk ingefær, revet
- 1 rødløk, finhakket
- 1 chili, finhakket eller 1 ts sterkt chilipulver
- 3 fedd hvitløk, finhakket
- 2 tomater, terninger
- 250 g fersk spinat, vasket og renset for grove stilker
Bland spisskummen, koriander, garam masala og revet ingefær. Vend kyllingfiletene i krydderblandingen. Brun filetene i en blanding av smør og solsikkeolje.
Stek løk, hvitløk og chili til løken får en blank overflate. Tilsett tomat og spinat og bland. Legg kyllingfiletene tilbake i pannen og la dem trekke med resten av ingrediensene til de er gjennomstekte, ca. 20 minutter.
Server med kokt ris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar