lørdag 9. februar 2013

Saag kylling

Saag kylling
Til 4 personer
Ingredienser:
  • 4 kyllingfileter
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts malt koriander
  • 1/2 ts garam massala
  • 1 ss fersk ingefær, revet
  • 1 rødløk, finhakket
  • 1 chili, finhakket eller 1 ts sterkt chilipulver
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 tomater, terninger
  • 250 g fersk spinat, vasket og renset for grove stilker
Fremgangsmåte:
Bland spisskummen, koriander, garam masala og revet ingefær. Vend kyllingfiletene i krydderblandingen. Brun filetene i en blanding av smør og solsikkeolje.
Stek løk, hvitløk og chili til løken får en blank overflate. Tilsett tomat og spinat og bland. Legg kyllingfiletene tilbake i pannen og la dem trekke med resten av ingrediensene til de er gjennomstekte, ca. 20 minutter.
Server med kokt ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar