tirsdag 5. februar 2013

Fiskepakke


Fiskepakke
4 porsjoner

Ingredienser:
  • 800 g ass. fersk fisk skjært i biter (laks, ørret, torsk, sei)
  • Oppskjærte grønnsaker etter ønske (f.eks. brokkoli, blomkål, paprika, purreløk, gulrøtter, sukkererter, reddik)
  • Salt, pepper, sitronsaft, friske urter (f.eks. dill, gressløk)
  • 4 ss crème fraiche eller smør

Fremgangsmåte:

Bruk et stort ark med folie til hver fiskepakke og et like stort ark med bakepapir. Legg bakepapiret oppå foliet og ha litt olje på bunnen av denne.

Legg fiskestykkene og grønnsakene over oljen, og strø salt, pepper, urter og sitronsaft over. Ha litt crème fraiche eller smør på toppen og pakk godt inn.

Plasser pakkene i en ildfast form eller på et stekebrett. Stek ved 220 grader i ca. 25 minutter.

Server med ris.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar