Kinakålen dro til en norsk veikro på utveksling. Langt bedre gikk det for den norske kålen som dro til asia og ble fusjonert til en frisk sommermiddag. Velg mellom kortreiste norske reker eller langreiste scampi som medfølge.
Ingredienser:
- 200 g reker i lake, 12 scampi eller 1 kg reker med skall
- 1 nykål eller spisskål
- 1 purre
- 3 gulrøtter
- 250 g nudler
- Koriander
- Dressing:
- 6 ss soyasaus
- 6 ss olivenolje
- 3 ss sweet chilisaus
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1/2 rød chili, finhakket
Fremgangsmåte:
Bland ingrediensene til dressingen i en passe stor serveringsskål. Ha i hakket purre og grovrevne gulrøtter og rør om. Bland i kål og kokte nudler. Dander med rensede reker (stekt scampi) og frisk koriander
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar