lørdag 16. februar 2013

Nudlesalat med reker

Nudlesalat med reker

Kinakålen dro til en norsk veikro på utveksling. Langt bedre gikk det for den norske kålen som dro til asia og ble fusjonert til en frisk sommermiddag. Velg mellom kortreiste norske reker eller langreiste scampi som medfølge.

Ingredienser:
  • 200 g reker i lake, 12 scampi eller 1 kg reker med skall
  • 1 nykål eller spisskål
  • 1 purre
  • 3 gulrøtter
  • 250 g nudler
  • Koriander
  • Dressing:
  • 6 ss soyasaus
  • 6 ss olivenolje
  • 3 ss sweet chilisaus
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 rød chili, finhakket

Fremgangsmåte:

Bland ingrediensene til dressingen i en passe stor serveringsskål. Ha i hakket purre og grovrevne gulrøtter og rør om. Bland i kål og kokte nudler. Dander med rensede reker (stekt scampi) og frisk koriander

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar