søndag 10. februar 2013

Pizza bianca med to oster og spekeskinke

Pizza Bianca
Til 2 pizzaer (2 personer):

Ingredienser:
  • Pizzabunner
  • Bianca saus
  • 12 cherrytomater delt i to
  • 1 rødløk, skjært i tynne ringer
  • 8 skiver spekeskinke (for eksempel strandaskinke, parmaskinke eller serranoskinke)
  • revet mozzarellaost
  • 50 g blåmuggost
  • Utvalg av olivenolje, rømme, frisk basilikum, kryddersalt og pepper til servering.

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på maksimal temperatur, gjerne på pizzafunksjon hvis det finnes på ovnen. Sett inn to stekebrett i ovnen og la dem stå til ovnen brettene er varm.

Kjevl ut pizzabunner og legg dem over på et bakepapir. Flytt bakepapir med pizzabunnen over på det glovarme stekebrettet. Smør bianca saus utover bunnen. Legg tomater og rødløk oppå og avslutt med mozzarellaost og blåmuggost.

Stek på høy varme (ca 275 grader) til osten så vidt begynner å få farge, ca 8 minutter.

Fjern bakepapiret og pizzaene over på fat. Ha over spekeskinke og dander med ønsket tilbehør og krydder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar