tirsdag 30. april 2013

Chili con carne


Til 6 personer. 

Oppskriften på Chili con Carne har jeg hentet fra Hellstrøm Jr. 

Ingredienser:
  • 1 kg karbonadedeig
  • 500 g røde bønner fra boks
  • 500 g hermetiske tomater
  • 1 rød paprika
  • 3 løk
  • 5 hvitløksfedd
  • 50 g tomatpuré
  • 1 rød chili
  • 1 ts kajennepepper
  • 1 ts kummin
  • 1 ts oregano
  • Tabasco
  • Salt

Fremgangsmåte:

Stek kjøttet i olje på svak varme i en stekepanne. Ha over i en jerngryte.

Skjær løk, chili og paprika i små biter og stek dem i litt olje i stekepannen sammen med hele hvitløkfedd. Ha over i jerngryten sammen med kjøttet.

Tilsett tomater, tomatpuré og krydder. Kok opp og la det koke i minst en time. Bland inn de røde bønnene til slutt. Smak til med salt og tabasco.

Server med Bulgur, Nachos, rømme og avokado. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar