Til 4 personer
Ingredienser:
- 3 dl bulgur
- 6 dl van
- 800 g laksefilet i porsjonsstykker
- 2 ts sitronsaft
- ca 1 dl pesto
- 3 dl creme fraiche
- 0,5 dl matfløte
- 1 liten purre
- 1/2 paprika
- 1 ts fish sauce
- 1 ss soyasaus
- 1/2 bukett brokkoli
- salt, pepper
Fremgangsmåte:
Kok opp vann. Ha i bulgur og kok på lav varme ca. 15 minutter. Ta av varmen og la stå 5 minutter før servering.
Legg laksefilet i en ildfast form med litt olje i bunnen. Fordel ca. 1 ts sitronsaft over filetene. Legg omlag 1 ss pesto på hver filet. Stek i ovnen ved 175 grader, ca. 13 minutter.
Kok opp vann. Ha i bulgur og kok på lav varme ca. 15 minutter. Ta av varmen og la stå 5 minutter før servering.
Kok brokkolibuketter ca. 4 minutter. Skyll raskt i litt kaldt vann.
Kutt paprika i små biter og purre i skiver. Surr ca. 1 minutt i en gryte med litt olje. Ha i creme fraiche og fløte og gi det et oppkok. Smak til med soyasaus, sitronsaft, fish suce, salt og pepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar