Denne oppskriften gjorde en kjedelig sei om til et spennende måltid. Oppskriften er hentet fra Din Mat.
2 personer
Ingredienser:
- 400 g seifilet
- 2 ss søt chilisaus
- 2 ss kecap manis
- 1 ss sukker
- 3 vårløk
- 15 sukkererter
- ½ rød chili
- 4 ss cashewnøtter
- ½ sitrongress
- 2 ts frisk ingefær
- 1 ss fiskesaus
- 2 ss limesaft
Del fisken i fire stykker. Ha chilisaus og kecap manis i en pose, legg i fisken og la det marineres en time.
Hakk vårløk og sukkererter. Skrell og finriv ingefær. Skjær chili i tynne skvier. Bruk nederste del av sitrongresset og finhakk det. Hakk cashewnøttene.
Ha sukker på fiskefiletene og stek dem på to sider slik at de får en karamellisert overflate. De skal ikke være gjennomstekte.
Ha alle ingrediensene unntatt limesaft i en ildfast form (eller to porsjonsformer). Ha fisken øverst og stek på 220 grader i 6 minutter.
Sprut over lime like før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar