torsdag 11. april 2013

Salat med melon, gorgonzola og parmaskinke

Salat med melon, gorgonzola og parmaskinke
4 personer:
Ingredienser:
  • 4 håndfuller blandet salat
  • 100 g bønnespirer eller 16 aspargestopper
  • ½ gul melon, renset og delt i biter
  • 150 g gorgonzola, delt i skiver
  • 50 g blandede frø (solsikke, sesam og gresskar)
  • 50 g hasselnøtter, grovhakket
  • 8 skiver parmaskinke
  • 4 ss olivenolje
  • 3 ss ferskpresset sitronsaft
  • 1 ts Dijonsennep
  • Salt, pepper
Fremgangsmåte:
Fordel salat og bønnespirer på tallerkener. Legg melon og gorgonzola oppå. Legg skinkeskiver oppå.
Rist frøene og nøttene i en tørr, varm panne til de er gyldne. Avkjøl og ha over salaten.
Visp sammen olje, sitronsaft og sennep og smak til med salt og pepper. Ha dressingen over salaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar