onsdag 24. april 2013

Pizza bianca med spekeskinke, purreløk, tomat og mozzarella


Til 2 pizzaer (2 personer):

Ingredienser:

  • Pizzabunner
  • Bianca saus
  • 2 tomater delt i to
  • 2 ss pureløk, skjært i tynne ringer
  • 100 g mozzarellaost
  • 8 biter spekeskinke
Fremgangsmåte:

Sett ovnen på maksimal temperatur, gjerne på pizzafunksjon hvis det finnes på ovnen. Sett inn to stekebrett i ovnen og la dem stå til ovnen brettene er varm.

Kjevl ut pizzabunner og legg dem over på et bakepapir. Flytt bakepapir med pizzabunnen over på det glovarme stekebrettet. Smør bianca saus utover bunnen. Legg tomater og purreløk oppå og avslutt med mozzarellaost.

Stek på høy varme (ca 250 grader) til osten så vidt begynner å få farge, ca 8 minutter.

Fjern bakepapiret og flytt pizzaene over på fat. Ha over spekeskinke og server gjerne med ruccola salat og god olivenolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar