4 personer
Ingredienser:
- 800 g benfri seifilet
- 400 g skrelte mandelpoteter
- 3 dl melk
- 40 g frossen spinat
- 1 dl soyasaus
- 1 dl olivenolje
- 1 ts finhakket chili
- 1 ts finhakket ingefær
- 1 ts finhakket hvitløk
- Salt, pepper
Slik gjør du:
Del fiskefiletene i serveringsstykker og salt dem godt. La dem hvile på benken i 20 minutter med saltet på, før du skyller og tørker dem. Stek så fisken på hver side i en panne med litt nøytral olje på middels varme til den slipper. Etterstek i ovnen på 180 grader i rundt fem minutter.
Kok mandelpotetene møre i vann, hell av vannet og mos dem med potetmoser i kjelen med litt melk. Ha i frossen spinat som raskt tiner i potetmosen. Rør til ønsket konsistens, juster eventuelt melkemengden. Smak til med salt rett før servering.
Bland soya og olivenolje i en kjele. Tilsett hvitløk, ingefær og chili og varm opp.
Jeg serverte retten med kokt brokkoli.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar