mandag 22. april 2013

Auberginepuré



En eminent liten apetittvekker, perfekt til velkomstdrinken. Oppskriften er hentet fra Stiansen inviterer til fest.

Ingredienser:

  • Toast (jeg bruker melbatoast)
  • 1 Aubergine
  • ½ appelsin, revet skall og saften
  • 1 ss olivenolje
  • 50 g smør
  • Salt og pepper
  • Gjerne pistasjnøtter til servering

Fremgangsmåte:

Stikk mange hull i auberginen med en gaffel. Smør den inn med olje og bak den ca. 45 minutter i ovnen ved 200 grader.
Ta auberginen ut av ovnen og del den i to på langs. Skrap ut innmaten og kjør til puré med en stavmikser. Miks så inn terninger med kaldt smør og smak til med finrevet appelsinskall, appelsinsaf, salt og pepper.

Anrett på toast og pynt gjerne med pistasjnøtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar