onsdag 20. mars 2013

Woket nudlesalat

Woket nudlesalat
Denne oppskriften er hentet fra enestående mat. Oppskriften er oppjustert til 4 personer:

Ingredienser:
  • 500 g eggnudler
  • 500 g hvitt kjøtt (kylling, svin) i strimler
  • 1 ss sesamfrø
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 ts finhakket ingefær
  • 4 ss ketjap manis
  • 6 ss soyasaus
  • 2 gulrøtter i staver
  • 1/2 rød paprika i staver
  • 1/2 brokkoli i små buketter
  • 4 stilker vårløk, i biter
  • En håndfull peanøtter

Fremgangsmåte:
Rist sesamfrøene i en tørr panne. Kok nudlene etter anvisning på pakken.

Varm litt olje i en wok. Ha i hvitløk og ingefær og fres i 1 minutt. Ha i kjøtt og stek noen minutter. Tilsett ketjap manis og soyasaus og bland godt. Fjern woken fra platen og bland i de kokte nudlene. Legg grønnsakene på toppen og dryss over de ristede sesamfrøene. Server med peanøtter etter ønske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar