tirsdag 26. mars 2013

Pollo Cacciatore – jegerens kylling


Oppskriften har jeg hentet fra Maison mat og vin

Ingredienser:
  • 1 løk
  • 2 hvitløksfedd
  • 2 gulrøtter
  • 1 stilk stangselleri
  • 250 g sopp
  • 4 kyllingbryst
  • 3 ss olivenolje
  • 1 dl rødvin eller hvitvin
  • 400 g hermetiske tomater
  • En håndfull oliven
  • 1/ 2 dl hakket persille
  • Salt, pepper

Fremgangsmåte:

Skrell og skjær opp løk, hvitløk, gulrøtter, selleri og sopp. Varm litt olje i en jerngryte og stek kyllingbrystene til de er gyllenbrune. Tilsett de oppskårne grønnsakene og stek noen minutter til. Tilsett vinen, tomatene og oliven og kok opp. La småkoke under lokk til kyllingene er gjennomkokte, ca. 30 minutter.

Smak til med salt, nykvernet pepper og persille.  Server med en grønn salat, couscous eller ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar