Ingredienser:
- 1 løk
- 2 hvitløksfedd
- 2 gulrøtter
- 1 stilk stangselleri
- 250 g sopp
- 4 kyllingbryst
- 3 ss olivenolje
- 1 dl rødvin eller hvitvin
- 400 g hermetiske tomater
- En håndfull oliven
- 1/ 2 dl hakket persille
- Salt, pepper
Skrell og skjær opp løk, hvitløk, gulrøtter, selleri og
sopp. Varm litt olje i en jerngryte og stek kyllingbrystene til de er
gyllenbrune. Tilsett de oppskårne grønnsakene og stek noen minutter til.
Tilsett vinen, tomatene og oliven og kok opp. La småkoke under lokk til
kyllingene er gjennomkokte, ca. 30 minutter.
Smak til med salt, nykvernet pepper og persille. Server med en grønn salat, couscous eller
ris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar