tirsdag 5. mars 2013

Pasta med saus av blåmuggost

Pasta med blåmuggost
4 porsjoner:

Ingredienser:

  • 3 rødløk
  • 150 g spekeskinke
  • 150 g soltørkede tomater
  • 1/2 chili
  • 2 dl kyllingkraft
  • 2 dl fløte
  • 150 g blåmuggost
  • Friske urter (jeg brukte persille, gressløk og oregano)
  • 500 g pasta

Fremgangsmåte:

Skjær rødløken i skiver og fres den i litt olje i en panne. Tilsett skinke skåret i strimler og fres ett minutt. Skjær tomat i strimler og finhakk chilien, ha i pannen og fres ett minutt. Hell over kyllingkraften og kok inn. Skjær blåmuggosten i store biter og la den smelte over grønnsakene. Ha i fløten og gi sausen ett oppkok før servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar