lørdag 16. mars 2013

Ovnsstekt torsk med grønnsaker og pesto



Denne oppskriften er fra Glad i mat, tilpasset som følge av mine erfaringer.
4 porsjoner:

 Ingredienser:
  • 800 g torskefilet, i serveringstykker
  • 1 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 200 g brokkoli
  • 2 røde paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 3 dl grønnsaksbuljong
  • ½ sitron              
  • 3 ss pesto
  • Salt, pepper


Fremgangsmåte:

 Ha litt salt og pepper over fiskefiletene.

Skjær grønnsakene i biter. Legg dem over i en ildfast form eller gryte som kan brukes i ovnen. Dryss over olivenolje og hell buljongen over grønnsakene. Ha litt salt og pepper på toppen.

Legg torskefiletene over grønnsakene, press sitronsaft over filetene og legg pesto på toppen av dem.

Ha lokk eller aluminiumsfolie over formen / gryten, stek i ovnen ved 220 grader ca. 20 minutter.

Server gjerne med risotto.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar