mandag 4. mars 2013

Bakt torskegryte med crème fraiche, eple og stangselleri

Bakt torskegryte med creme fraiche

Denne oppskriften har jeg hentet fra www.godfisk.no

4 porsjoner

Ingredienser:

  • 600 g torskefilet
  • 3 gulrøtter
  • 3 stilker stangselleri
  • 2 grønne epler
  • 1 rødløk
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl kremfløte
  • Salt, pepper
  • Basilikum
  • Sitron
  • Olivenolje



Fremgangsmåte:

Skrell og kutt grønnsakene grovt. Del fiskefileten i fire deler. Bruk en ildfast form og legg grønnsakene i bunnen av formen med fiskestykkene oppå. Krydre med salt og pepper, hell over fløte og fordel crème fraiche i formen.

Bak i ovn 15-20 minutter på 200 grader til fisken flaker seg og grønnsakene er møre.

Press over sitron og ha over litt olivenolje og frisk basilikum rett før servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar