Ingredienser:
- 800 g torskefilet (frossen eller fersk)
- 1 boks hermetiske tomater
- 2 tomater
- 2 persillerøtter
- 1 løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 ss sitronsaft
- 1 ts sukker
- salt, pepper
- Ferske urter, svarte oliven eller lignende til servering
Smør en ildfast form. Legg i fiskefiletene. Finhakk hvitløk og løk.Skrell persillerøttene og skjær i små terninger. Bland hermetiske tomater sammen med sitronsaft, eddik, sukker, løk, hvitløk, og persillerøtter. Hell tomatblandingen over fisken i formen. Fordel finhakket tomat på toppen.
Stek ved 225 grader til fisken flaker seg (ca. 15 minutter hvis fisken er fersk, ca 30 minutter hvis den er frossen).
Dryss over urter og / eller oliven like før servering. Puylinser, bulgur, og ris er egnet tilbehør.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar