lørdag 25. mai 2013

Pizza med tomatsaus, mozarella og spinat

Til 2 pizzaer / 2 personer:

Ingredienser:
  • 2 Pizzabunner
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 liten gul løk
  • Salt, pepper
  • Mozzarellaost
  • 4 terninger frossen spinat (tint eller halvtint)

Fremgangsmåte:

Lag først tomatsausen. Finhakk løk og hvitløk. Stek gyllen i litt olje. Ha i tomater og kok opp. La koke ca. 20 minutter. Smak til med salt og pepper (og gjerne litt sukker om du ønsker det i tomatsausen).

Sett ovnen på maksimal temperatur, gjerne på pizzafunksjon hvis det finnes på ovnen. Sett inn to stekebrett i ovnen og la dem stå til ovnen brettene er varm.

Kjevl ut pizzabunner og legg dem over på et bakepapir. Flytt bakepapir med pizzabunnen over på det glovarme stekebrettet. Ha tomatsaus utover bunnen, ost på toppen og fordel spinaten med en gaffel som små erter utover pizzaen.

Stek på høy varme (ca 250 grader) til osten så vidt begynner å få farge, ca 8 minutter.

Fjern bakepapiret og flytt pizzaen over på et serveringsfat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar