Denne oppskriften har jeg fra Meny, men har gjort noen justeringer.
Til 4 personer:
Ingredienser:
-
4 kyllingfileter
- 4 skiver brie
- 4 skiver bacon eller salt skinke
- 4 stilker rosmarin eller timian
- 3 paprika
- 3 stilker vårløk eller 5 cm purreløk
- 1 fedd hvitløk
- 2 ss god olivenolje
- Salt, pepper
- Gjerne ekstra tilbehør etter ønske (eks. avocado, bulgur)
Fremgangsmåte:
Legg en skive brie og en stilk rosmarin / timian på hver
kyllingfilet og surr bacon / skinken rundt brien og kyllingen. Brun i en grillstekepanne
med litt stekefett, og stek videre i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Grill hele paprika svarte i ovnen (250 grader) eller på
grillstekepannen. Det tar ca. 10 minutter. Skyll dem i kaldt vann og fjern
skinnet. Rens og skjær paprika i terninger og legg i en serveringsskål. Ha i
skivet purre / vårløk, finhakket hvitløk og bland inn oljen. Smak til med salt
og pepper.Server kylling og paprikasalat med avocado og bulgur eller annet tilbehør om ønskelig.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar