søndag 26. mai 2013

Baconsurret kyllingfilet med paprikasalat


Denne oppskriften har jeg fra Meny, men har gjort noen justeringer.

Til 4 personer:

Ingredienser:
  • 4 kyllingfileter
  • 4 skiver brie
  • 4 skiver bacon eller salt skinke
  • 4 stilker rosmarin eller timian
  • 3 paprika
  • 3 stilker vårløk eller 5 cm purreløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ss god olivenolje
  • Salt, pepper
  • Gjerne ekstra tilbehør etter ønske (eks. avocado, bulgur)


Fremgangsmåte:
Legg en skive brie og en stilk rosmarin / timian på hver kyllingfilet og surr bacon / skinken rundt brien og kyllingen. Brun i en grillstekepanne med litt stekefett, og stek videre i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Grill hele paprika svarte i ovnen (250 grader) eller på grillstekepannen. Det tar ca. 10 minutter. Skyll dem i kaldt vann og fjern skinnet. Rens og skjær paprika i terninger og legg i en serveringsskål. Ha i skivet purre / vårløk, finhakket hvitløk og bland inn oljen. Smak til med salt og pepper.

Server kylling og paprikasalat med avocado og bulgur eller annet tilbehør om ønskelig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar