torsdag 18. august 2016

Laks gratinert med parmesan og persille


Beregn ca 250 g laks / 2 laksefileter per person. Oppskriften viser ingredienser per laksefilet.

Ingredienser:

  • 125 g / 1 laksefilet
  • 1 ss ferskpresset sitronsaft
  • 1 ss revet parmesanost
  • 1 ss finhakket persille
  • 1/2 finhakket hvitløksfedd
Fremgangsmåte:

Plasser laksefiletene med skinnsiden ned på en ildfast form eller på et stykke aluminiumsfolie. Fordel sitronjuice over fileten. Stek i 6 minutter ved 225 grader. Ta fileten ut av ovnen og dryss over hvitløk, persille og parmesan. Stek videre i ytterligere 6 minutter. 

Du kan også plassere fileten noen minutter under grillelementet i ovnen. 

Server med ønsket tilbehør, som feks ris og salat.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar