Til 4 personer:
Ingredienser:
- 2 rødløk, i skiver
- 2 grønne paprika, i strimler
- 2 poteter, i terninger
- 1 pastinakk, i terninger
- 1 rød chili, finkuttet
- 1 fedd hvitløk, finkuttet
- 1/2 ts hel karve
- 3 ss paprikapulver
- 400 g hermetiske tomater
- 5 dl vann
- 1 dl risoni
- 300 g portobello- ev. aromasopp, skivet
- Salt, pepper
Fremgangsmåte:
Ha litt olje i en ildfast gryte som tåler å stå i ovnen. Surr rødløk, paprika, poteter, pastinakk og chili til grønnsakene har myknet litt.
Tilsett karve, hvitløk, paprikapulver og tomater. Kok opp og la simre ti minutter. Ha i vann og pasta og la småkoke 5-7 minutter.
Stek i mellomtiden soppen gyllen i litt smør. Ha over i gryten og smak til med salt og pepper. Sett gryten i forvarmet ovn på 200 grader i 20-25 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar