fredag 30. september 2016

Vegetar Gulasj




Oppskriften på denne smakfulle gulasjen har jeg hentet fra Maison Mat og Vin.

Til 4 personer:

Ingredienser:

  • 2 rødløk, i skiver 
  • 2 grønne paprika, i strimler
  • 2 poteter, i terninger
  • 1 pastinakk, i terninger
  • 1 rød chili, finkuttet
  • 1 fedd hvitløk, finkuttet
  • 1/2 ts hel karve
  • 3 ss paprikapulver
  • 400 g hermetiske tomater
  • 5 dl vann
  • 1 dl risoni
  • 300 g portobello- ev. aromasopp, skivet
  • Salt, pepper

Fremgangsmåte:

Ha litt olje i en ildfast gryte som tåler å stå i ovnen. Surr rødløk, paprika, poteter, pastinakk og chili til grønnsakene har myknet litt. 

Tilsett karve, hvitløk, paprikapulver og tomater. Kok opp og la simre ti minutter. Ha i vann og pasta og la småkoke 5-7 minutter. 

Stek i mellomtiden soppen gyllen i litt smør. Ha over i gryten og smak til med salt og pepper. Sett gryten i forvarmet ovn på 200 grader i 20-25 minutter. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar