Ingredienser:
- 8 Fajitas
- 1,5 dl ukokte svarte bønner eller 1 boks ferdigkokte
- 200 g (1 liten) søtpotet
- 1 dl cashewnøtter
- 1/2 rød chili
- 1/2 rød løk
- 1 paprika
- 2 tomater
- 1 ts kajennepepper
- 1/2 ts spisskummen
- 50 g grønnkål
Fremgangsmåte:
Bløtlegg bønner 12-24 timer. Kok dem etter anvisning på pakken (60-90 minutter).
Bløtlegg bønner 12-24 timer. Kok dem etter anvisning på pakken (60-90 minutter).
Skrell søtpoteten og bak den i ovnen ved 200 grader til den er mør, ca. 1 time.
Kjør cashewnøtter til pulver i en kjøkkenmaskin. Tilsett løk og chili og kjør til det er blandet. Ha i paprika, tomat, spisskummen, kajennepepper og ferdigkokte bønner og kjør videre til en kremaktig konsistens. Ha tilslutt i grønnkål og la den bli blandet godt inn med de øvrige ingrediensene.
Skrap ut kjøttet fra søtpoteten og bland den sammen med de andre ingrediensene.
Smør blandingen i et jevnt lag på hver fajitas. Brett dem sammen og plasser tett sammen i en smurt ildfast form. Ha resten av blandingen på toppen av fajitasene. Stek i 30 minutter ved 175 grader.
Server med tomatsalsa, rømme og avokado / guacemole.
Skrap ut kjøttet fra søtpoteten og bland den sammen med de andre ingrediensene.
Smør blandingen i et jevnt lag på hver fajitas. Brett dem sammen og plasser tett sammen i en smurt ildfast form. Ha resten av blandingen på toppen av fajitasene. Stek i 30 minutter ved 175 grader.
Server med tomatsalsa, rømme og avokado / guacemole.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar