mandag 7. oktober 2013

Hot onsdagsuppe fra matprat

Denne suppen har jeg hentet fra matprat.

Til 4 personer:

Ingredienser:
  • 2 stk gulrot, i skiver
  • 1 stk løk, delt i biter
  • 2 ss olje
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 1 boks hermetiske tomater, grovhakket
  • 4 dl lett kokosmelk
  • 7 ½ dl hønsebuljong (utblandet)
  • 2 ss rød karripasta
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper

Fremgangsmåte:

Ha litt olje i en gryte og tilsett løk og gulrot. La det surre på lav varme, ca. 10 minutter. Ha karripasta sammen med grønnsakene og fres dem i ytterlige 2 minutter. Rør godt så det ikke svir seg.

Tilsett kokosmelk, og kok opp. Ha i hermetisk tomat, og buljong. Kok i 15 minutter. Kjør suppen jevn med en stavmikser. Hell væsken av kikertene og skyll dem godt i kaldt vann.

Server suppen med kikerter og gjerne litt strimlet og stekt svinekjøtt eller pølser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar