Til 4 personer:
Ingredienser:
- 2 stk gulrot, i skiver
- 1 stk løk, delt i biter
- 2 ss olje
- 1 boks hermetiske kikerter
- 1 boks hermetiske tomater, grovhakket
- 4 dl lett kokosmelk
- 7 ½ dl hønsebuljong (utblandet)
- 2 ss rød karripasta
- 1 ts salt
- ½ ts pepper
Fremgangsmåte:
Ha litt olje i en gryte og tilsett løk og gulrot. La det surre på lav varme, ca. 10 minutter. Ha karripasta sammen med grønnsakene og fres dem i ytterlige 2 minutter. Rør godt så det ikke svir seg.
Tilsett kokosmelk, og kok opp. Ha i hermetisk tomat, og buljong. Kok i 15 minutter. Kjør suppen jevn med en stavmikser. Hell væsken av kikertene og skyll dem godt i kaldt vann.
Server suppen med kikerter og gjerne litt strimlet og stekt svinekjøtt eller pølser.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar