torsdag 7. november 2013

Mørk sjokolade med nøtter



I følge Berit Nordstrand kan sjokolade med mer enn 80 % kakaoinnhold betraktes som en av de fem frukt og grønnsakene som er anbefalt å spise hver dag. Hun gir denne deilige oppskriften på sunt godteri og jeg spiser med verdens beste samvittighet.

Ingredienser:
  • 100 g mørk sjokolade med mer enn 80 % Kakaoinnhold
  • 1 ts kaldpresset kokosolje / kokosfett
  • Noen vaniljefrø (kan utelates)
  • 5 dl usaltede nøtter og / eller frø
  • En klype salt

 Fremgangsmåte:

Smelt sjokoladen og kokosfett over vannbad. Rør inn salt, nøtter og frø. Stryk blandingen utover et bakepapir til et tynt sjokoladeplatelag. Avkjøl i kjøleskap ½ - 1 time. Del i mindre biter og server.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar