søndag 12. juni 2016

Kremet pasta med cashewnøtter og grønnkål




Til 3 personer:

Ingredienser:

  • 400 g fersk pasta
  • 150 g grønnkål, i biter
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 2,5 dl / 140 g cashew nøtter
  • 1 dl fløte
  • 2 ss ferskpresset sitronsaft
  • Salt, pepper
  • Parmesanost 
Fremgangsmåte:

Ha litt olivenolje i en panne sammen med grønnkål og hvitløk. Surr på svak varme 5-10 minutter. Tilsett fløte og kok opp. Kjør cashewnøtter til smuler i en kjøkkenmaskin. Ha i gryten og smak til med sitronsaft, salt og pepper. 

Kok pasta etter anvisning på pakken. Ta vare på litt av vannet. 

Bland ferdigkokt pasta i grønnkålsausen. Ha i litt av pastavannet detsom konsistensen krever det.

Legg pasta med saus på serveringssteder, dryss over parmesanost og server. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar