Ingredienser:
- 400 g fersk pasta
- 150 g grønnkål, i biter
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 2,5 dl / 140 g cashew nøtter
- 1 dl fløte
- 2 ss ferskpresset sitronsaft
- Salt, pepper
- Parmesanost
Fremgangsmåte:
Ha litt olivenolje i en panne sammen med grønnkål og hvitløk. Surr på svak varme 5-10 minutter. Tilsett fløte og kok opp. Kjør cashewnøtter til smuler i en kjøkkenmaskin. Ha i gryten og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Ha litt olivenolje i en panne sammen med grønnkål og hvitløk. Surr på svak varme 5-10 minutter. Tilsett fløte og kok opp. Kjør cashewnøtter til smuler i en kjøkkenmaskin. Ha i gryten og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Ta vare på litt av vannet.
Bland ferdigkokt pasta i grønnkålsausen. Ha i litt av pastavannet detsom konsistensen krever det.
Legg pasta med saus på serveringssteder, dryss over parmesanost og server.
Legg pasta med saus på serveringssteder, dryss over parmesanost og server.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar