torsdag 30. juni 2016

Hurtig kylling satay



Kylling satay kan lages raskt og enkelt som her. Smaken blir selvsagt litt bedre hvis den lages mer raffinert som i oppskriften fra familiekokeboka.

Til 4 personer.

Ingredienser:
  • 2 dl kokosmelk
  • 3 ss peanøttsmør
  • 4 kyllingbryst
  • 3 dl couscous
  • 1 rødløk
  • 1 bunt vårløk
  • 2 paprika
  • 1 pakke sukkererter
  • 2 fedd hvitløk
  • Lime 
  • Cashewnøtter 
  • Salt, pepper

Fremgangsmåte:

Del hvert kyllingbryst i to og deretter hver del i to. Tre de 16 kyllingdelene på hvert sitt grillspyd. Stek i ovnen ved 250 grader, overvarme og grillelement, i 7-8 minutter. 

Lag sataysaus ved å koke opp kokosmelk og smake til med peanøttsmør og limesaft. 

Tilbered couscous som anvist på pakken. Hakk opp rødløk, vårløk, hvitløk og sukkererter og surr det i olje i en panne noen minutter. Bland i couscous og smak til med limesaft. Strø over cashewnøtter ved servering. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar