Ingredienser:
- 18 lasagneplater
- 170 g frossen spinat, tint og avrent
- 350 g ricottaost (kan også bruke cottage cheese)
- 1,25 dl finrevet parmesanost
- 400 g kyllingfilet, i biter
- 1 egg
- 1/2 hvitløksfedd, finhakket
- 1 ts oregano
- 1 ts basilikum
- 600 g hermetiske tomater, hakkete
- 100 g mozzarellaost
Fremgangsmåte:
Bland sammen spinat, ricottaost, parmesanost, egg, hvitløk, oregano og basilikum. Rør inn kyllingbitene.
Kok lasagneplater i rikelig med vann i tre minutter. Legg platene på et kjøkkenhåndkle slik at de blir helt tørr. Alternativt kan du bruke ferske lasagneplater.
Ha ca. 1/3 av tomatene i bunnen av en ildfast form.
Legg fyll på kortsiden av lasagneplaten og rull den sammen. Gjenta med alle platene og plasser dem tett sammen i den ildfaste formen. Hell resten av tomatene over lasagnerullene og ha mozzarellaost på toppen.
180 grader 45 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar