torsdag 21. juli 2016

Lasagne ruller med kylling og spinat





Ingredienser:

  • 18 lasagneplater
  • 170 g frossen spinat, tint og avrent
  • 350 g ricottaost (kan også bruke cottage cheese)
  • 1,25 dl finrevet parmesanost
  • 400 g kyllingfilet, i biter
  • 1 egg
  • 1/2 hvitløksfedd, finhakket 
  • 1 ts oregano
  • 1 ts basilikum
  • 600 g hermetiske tomater, hakkete
  • 100 g mozzarellaost  

Fremgangsmåte:

Bland sammen spinat, ricottaost, parmesanost, egg, hvitløk, oregano og basilikum. Rør inn kyllingbitene.

Kok lasagneplater i rikelig med vann i tre minutter. Legg platene på et kjøkkenhåndkle slik at de blir helt tørr. Alternativt kan du bruke ferske lasagneplater.

Ha ca. 1/3 av tomatene i bunnen av en ildfast form.

Legg fyll på kortsiden av lasagneplaten og rull den sammen. Gjenta med alle platene og plasser dem tett sammen i den ildfaste formen. Hell resten av tomatene over lasagnerullene og ha mozzarellaost på toppen.

180 grader 45 minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar