søndag 23. oktober 2016

Kanelsnurrer






20 stk

Ingredienser:

  • 25 g gjær
  • 75 g smør
  • 3 dl yoghurt 
  • 1 krm salt
  • 3/4 dl sukker
  • 1 egg
  • 7-8 dl hvetemel
Fyll:
  • 50 g smør
  • 2 ss kanel
  • 2 ss sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • Egg til pensling 

Fremgangsmåte:

Smelt smør og rør inn yoghurten. Sørg for at blandingen holder 37 grader og rør inn gjæren. Elt inn salt, sukker, egg og mel. Le deigen heve i 35 minutter.

Bland sammen smør, kanel, sukker og vaniljesukker til fyllet. Kjevle deigen ut i et rektangel. Smør fyllet utover deigen, rull sammen og skjær i 20 deler og snurr. Plasser på er stekebrett og la etterheve i 30 minutter.

Pensles med egg og stekes ved 250 grader i 8 minutter.

For veiledning på snurring seTeknikkteknikk instruksjon


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar