onsdag 12. oktober 2016

Pastafri lasagne med squash og cottage cheese


Til 4 personer

Ingredienser:

  • 1 squash
  • 450 g kjøttdeig
  • 1 løk, finhakket
  • 2 fedd hvitløk
  • 400 g hermetiske tomater 
  • 500 g (2 bokser) cottage cheese
  • 250 g Ost

Fremgangsmåte:

Skjær squash i tynne skiver på langs med en ostehøvel. Stek dem noen minutter på hver side for å få ut vann. Alternativt kan de saltes og settes til side 15 minutter. Skyll av salt og tørk med håndklepapir. 

Stek kjøttdeigen noen minutter. Tilsett hakket løk og stek videre. Press hvitløk i hvitløkspresser og rør inn sammen med kjøtt og løk. Tilsett hermetiske tomater og kok opp. La småkoke noen minutter. 

Ha en tredel av kjøttet i bunnen av en ildfast form. Legg en tredel av squashskiver over som lasagneplater og deretter en tredel av cottage cheesen. Gjerne ytterligere to ganger og topp med ost. Stek ved 200 grader i ca. 40 minutter. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar