Til 2 personer:
Ingredienser:
- 1/2 rød løk eller 2 stilker vårløk
- 4 fedd hvitløk
- 1 rød paprika
- 200 g aspargesbønner
- 2 røde chilier
- 1 ts raspet ingefær
- 300 g reker
- 1 boks (400 g) kokosmelk
- 1 ts rød karripasta
- 1 ts gurkemeie
- 1/2 ts spisskummen
- 1 ts koriander
- 1 ss limesaft
Fremgangsmåte:
Hakk løk, hvitløk og chili. Skjær paprika i strimler og del aspargesbønnene i to. Stek først løk noen minutter i litt olje, tilsett deretter hvitløk, chili og ingefær og stek videre. Ha i paprika og aspargesbønner og stek videre noen minutter.
Rør inn karripasta samt gurkemeie, spisskummen og koriander. Tilsett kokosmelk og kok opp. Smak til med limesaft og rør inn reker tilslutt.
Server med ris og gjerne litt cashewnøtter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar