Sunn sjokolade dessert er faktisk mulig, men jeg skulle
gjerne hatt en stor kule med is som tilbehør. Oppskriften er hentet fra
beritnordstand.no.
Til 8 porsjoner
Ingredienser:
- 2 stk godt mode store avokado
- 1,2 dl usukret kakaopulver
- 4 ss mild honning eller lønnesirup
- 0,5 dl melk
- 1 ts vaniljeekstrakt eller frøene fra en vaniljestang
- 1 ss sterk kaffe (espresso)
- Garnityr: Friske bær, revet økologisk appelsinskall, revet kokos, noen rå flak maldonsalt, hakkede pistasjnøtter
Fremgangsmåte:
Ha avokadokjøttet sammen med de øvrige ingrediensene i en
kraftig blender. Kjør blenderen på full hastighet i 1 minutt.
Slå moussen over i porsjonsskåler og sett dem til avkjøling
i kjøleskapet minimum en halvtime, men gjerne natten over. Server med garnityr.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar