Til 6 minipaier:
Ingredienser:
- 1 porsjon butterdeig (ev ferdigkjøpt)
- 18 mini plommetomater / cherrytomater
- 4 ss revet parmesanost
- 1ts sukker, gjerne brunt
- 1 ta salt
- 6 ss creme fraiche
- 6 stilker gressløk, finhakket
Fremgangsmåte:
Ha tomatene noen sekunder i kokende vann og fjern skinnet. Del dem i to og skrap ut saft og frø. Ha i et dørslag og dryss over sukker og salt. La ligge i ca. 30 minutter. For en enklere versjon, skyll og del tomatene i to.
Del paideigen i seks like store deler og kjevl eller trykk ut til små runde paier. Sett dem på en langpanne kledd med bakepapir. Prikk paiene noen ganger med en gaffel.
Fordel revet parmesanost over paiene og legg seks halve tomater på hver pai. Bygg opp med litt deig langs kantene.
Stek i ovnen ved 230 grader i 15-20 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar