lørdag 10. august 2013

Fylt laks

Til personer

Ingredienser:
  • 800 gram laksefilet i skiver, skinn og benfri
  • 200 g fetaost
  • Finrevet skall av ½ sitron
  • 1 ss sennep
  • 4 stilker finhakket persille
  • 1 ts rosepepper, finhakket
  • 1 dl crème fraiche
  • Salt, pepper

Fremgangsmåte:

Bland sammen creme fraiche og sennep i en bolle. Tilsett sitronskall, rosepepper og persille. Hell kraften fra osten og bland sammen med de øvrige ingrediensene.

Plasser laksefiletene i en ildfast form. Skjer et snitt i hver filet, brett ut kantene og dryss salt over.

Fordel fyllet i snittene. Stekes midt i ovnen ved 225 grader ca 15 minutter.

Server gjerne med hasselbackpoteter og grønnsaker, for eksempel staver av gulrøtter, kålrabi som surres i litt smør sammen med purreløk.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar