Basert på en oppskrift fra SALMA.
4 porsjoner.
Ingredienser:
- 800 g laksefilet
- 2 ss sitron
- 1 ss olivenolje
- 250 g couscous
- 2 tomater
- 1 avocado
- ½ rødløk
- ½ bunt dill
- ½ ts revet sitronskall
Dressing:
- 2 dl TINE Lett Créme Fraiche
- 2 ss sweet chilisaus
- Saften av 1 lime
Fremgangsmåte:
Vend laksefiletene i en blanding av sitron og olivenolje. Krydre med salt og pepper. Stek midt i oven ved 170 grader ca. 12 minutter.
Kok couscousen og avkjøl den litt. Skjær tomatene og avocadoen i mindre biter. Skjær rødløk i skiver. Hakk dillen. Bland couscousmed tomatbitene, avocadoen, rødløken, dillen og sitronskallet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar