søndag 20. august 2017

Sprø potetbåter


Oppskriften har jeg hentet fra Berit Nordstrand

Til 4 personer:


Ingredienser:

  • 12 småpoteter med skall
  • 3 egg
  • 100 g parmesan, revet
  • 2 ts oregano
  • 1 ts salt
  • 1 ts paprikapulver 
  • 1/2 ts cayennepepper

Fremgangsmåte:

Skrubb potetene og del dem i båter. Kok dem to minutter i en panne med rikelig med vann. Hell av vannet og avkjøl potetene. 

Visp egg i en skål. 

Bland revet parmesan med salt og krydder og fordel utover et fat. 

Vend potetbåtene i egg og deretter i parmesanblandingen. Sore dem utover et bakepapir en stekeplate. Stek i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. 

Server gjerne med avokadodip / guacamole. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar