Nydelig kylling florentine. Vanligvis serveres den med pasta men jeg synes gnocchi passer veldig godt i denne retten.
Til 2 personer:
Ingredienser:
- 500 g gnocchi
- 2 kyllingfileter
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 salvieblad, hakket (kan utelates)
- 100 g spinat
- 1,5 dl fløte
- 1 tomat, hakket
- 50 g parmesan, revet
- Salt, pepper
Fremgangsmåte:
Skjær kyllingfilet i strimler. Ha over salt og pepper og stek kyllingstrimlene i litt olje.
Kok gnocchi i rikelig med vann.
Skyll spinat og fjern grove stilker. Ha litt smør i en panne. Ha spinat, salvieblad og hvitløk i pannen og la det simre ett minutt eller to. Hell over fløte og kok opp. La trekke like under kokepunktet under omrøring i ti minutter. Bland inn parmesanost, gnocchi, kylling og tomat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar