torsdag 10. august 2017

Kremet gnocchi og kylling med spinat


Nydelig kylling florentine. Vanligvis serveres den med pasta men jeg synes gnocchi passer veldig godt i denne retten.

Til 2 personer:

Ingredienser:

  • 500 g gnocchi 
  • 2 kyllingfileter
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 salvieblad, hakket (kan utelates)
  • 100 g spinat
  • 1,5 dl fløte
  • 1 tomat, hakket
  • 50 g parmesan, revet
  • Salt, pepper

Fremgangsmåte:

Skjær kyllingfilet i strimler. Ha over salt og pepper og stek kyllingstrimlene i litt olje. 

Kok gnocchi i rikelig med vann. 

Skyll spinat og fjern grove stilker. Ha litt smør i en panne. Ha spinat, salvieblad og hvitløk i pannen og la det simre ett minutt eller to. Hell over fløte og kok opp. La trekke like under kokepunktet under omrøring i ti minutter. Bland inn parmesanost, gnocchi, kylling og tomat. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar