mandag 1. februar 2016

Krabbekaker


Til 4 personer
Ingredienser:

  • 3 fylte krabbeskall
  • ½ løk
  • ½ rød paprika
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts worchestersaus
  • 1 egg 
  • 2 ss majones 
  • ½ ts kajennepepper
  • 2 ss griljermel
  • 2 ss hvetemel
  • Salt, pepper
Fremgangsmåte:
Bland worchestersaus, egg, majones, salt, pepper og kajennepepper. Finhakk løk, paprika og hvitløk og bland inn med de øvrige ingrediensene. Tilsett krabbekjøttet og deretter griljermel og hvetemel, litt om gangen.
Ha en blanding av smør og olje i en stekepanne. Lag små kaker av blandingen og stek dem noen minutter på hver side. Legg de ferdigstekte krabbekakene på et tørkepapir.
Server gjerne med ris, grønn salat og sweet chilisaus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar