Ingredienser:
- 800 g laksefilet, uten skinn og ben
- 3 dl (1 boks) creme fraiche
- 1 dl fløte eller melk
- 1 paprika
- 1 purreløk
- 1 sjalottløk
- 1 ts sitronsaft
- 1 ts fish sauce
- Friske urter (f. ekss dill, gressløk eller persille)
- Salt, pepper
Finhakk paprika, purreløk og sjalottløk. Ha i en gryte med litt olje og stek dem noen minutter på middels varme.
Ha creme fraiche og fløte / melk i gryten og gi et oppkok. Tilsett sitronsaft og fish sauce og la det småkoke noen minutter. Skru ned varmen.
Ha tilslutt i laksefiletene, delt i passe porsjonsstykker. La trekke i sausen 4-6 minutter avhengig av størrelsen. Pass på at sausen holdes varm, men den skal ikke koke.
Server med ris eller pasta, og gjerne ekstra grønnsaker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar