Til 4 personer:
Ingredienser:
- 10 røde tomater
- 2 paprika
- 4 sjalottløk
- 2 fedd hvitløk
- 0,5 dl olivenolje + litt til smøring av steikebrettet
- 1 ts ferske timianblader
- 1 stilk rosmarin
- Salt og pepper
Del tomatene i to. Rens paprikaen og del den i to på langs.
Skrell sjalottløk og del i to. Fjern skallet av hvitløken. Ha litt olje på et
steikebrett og legg tomater grønnsakene med kuttsiden ned. Hell over oljen og
fordel rosmarin, timian, salt og pepper utover grønnsakene. Stekes ved 180
grader i ca. 45 minutter.
Ha ingrediensene over i en bolle og kjør til en jevn masse
med stavmikser. Server som pastasaus eller suppe. For å lage suppe tilsetter du vann til du får ønsket konsistens og smakssstyrke.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar