lørdag 7. september 2013

Torsk med parmaskinke, kikerter og spinat

Til 4 personer

Ingredienser:
  • 800 g torskefilet i skiver, skinn og benfri
  • 8 skiver spekeskinke (1 per filet)
  • 1 løk, hakket
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 400 g fersk spinat, vasket og grove stilker fjernet
  • 400 g kikerter, ferdigkokte
  • 1/2 sitron, saften
  • salt, pepper
  • 2 ss parmesanost, raspet
Fremgangsmåte:

Rull torskefiletene inn i spekeskinken, stek noen minutter på hver side.

Fres hvitløk og løk i en panne til løken er gyllen. Ha oppi spinaten og varmebehandle til den faller sammen. Rør inn kikertene. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Server gjerne med gulrotpurè og et dryss parmesanost.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar