lørdag 23. desember 2017

Ovnsbakt karrifisk med grønnsaker

Her kan både fisk og grønnsaker varieres etter hva du har tilgjengelig.

Til 2 personer:

Ingredienser:

  • 500 g filet av torsk, kveite eller annen hvit fisk
  • 1/2 rød løk
  • 2 vårløk
  • 1 gulrot
  • 1 søtpotet
  • 1 persillerot
  • 1/4 squash
  • 1/2 paprika
  • 10 cherrytomater
  • 1 dl linser, ferdigkokt
  • Salt, pepper
  • Persille, koriander eller gressløk  

Marinade:

  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 rød chili, finhakket
  • 1 ts ingefær, hakket
  • 1 ss karri
  • 1 ts gurkemeie (kan utelates)
  • 1 ts paprikapulver (kan utelates)
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss honning

Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene til marinaden og sett til side. 

Skjær grønnsakene i biter og fisken i porsjonsstørrelse. Ha salt og pepper på fiskefileten. 

Legg grønnsaker og linser i en ildfast form og ha fisken på toppen. Hell over marinaden. 

Stek ved 180 grader i ca. 30 minutter. Topp med grønne urter og server. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar