Til 2 personer:
Ingredienser:
- 500 g filet av torsk, kveite eller annen hvit fisk
- 1/2 rød løk
- 2 vårløk
- 1 gulrot
- 1 søtpotet
- 1 persillerot
- 1/4 squash
- 1/2 paprika
- 10 cherrytomater
- 1 dl linser, ferdigkokt
- Salt, pepper
- Persille, koriander eller gressløk
Marinade:
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1/2 rød chili, finhakket
- 1 ts ingefær, hakket
- 1 ss karri
- 1 ts gurkemeie (kan utelates)
- 1 ts paprikapulver (kan utelates)
- 4 ss olivenolje
- 1 ss honning
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene til marinaden og sett til side.
Skjær grønnsakene i biter og fisken i porsjonsstørrelse. Ha salt og pepper på fiskefileten.
Legg grønnsaker og linser i en ildfast form og ha fisken på toppen. Hell over marinaden.
Stek ved 180 grader i ca. 30 minutter. Topp med grønne urter og server.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar