lørdag 2. desember 2017

Løkterte med oliven og fetaost

Ingredienser:

  • 4 plater frossen butterdeig
  • 2 rødløk
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 1 ss sukker
  • 100 g fetaost
  • 150 g sorte oliven
  • Olivenolje
  • Friske urter

Fremgangsmåte:

Skjær rødløk i strimler. Ha litt olje i en panne og stek løken blank i ti minutter. Tilsett balsamicoeddik og sukker og stek videre i fem minutter. 

Fordel fyllet i midten av butterdeigen, slik at det er en kant rundt deigen uten fyll. Begynn med løk, deretter dets og oliven. Sprinkle litt olivenolje over. 

Stek ved 225 grader til paiene er gyllne, ca 15 minutter.

Dryss over salt, pepper og friske urter ved servering. Ha gjerne en grønn salat som tilbehør. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar