søndag 29. januar 2017

Karri med kylling og grønnsaker


Til 4 porsjoner:

Ingredienser:

  • 800 g strimlet kyllingkjøtt
  • 400 g champinjong, delt i biter
  • 2 løk, hakket
  • 200 g sukkererter
  • 50 g rød karripasta
  • 2 bokser kokosmelk
  • 1 lime
  • Fersk koriander, om ønskelig

Fremgangsmåte:

Stek kyllingen i litt olje i en wok. Stek deretter champinjong og så løk. 

Ha kokosmelkfettet (topplaget fra boksen) i woken sammen med karripasta. Stek noen minutter før du tilsetter resten av kokosmelken. Kok opp og bland inn sukkererter, de stekte grønnsakene og kyllingen. La simre noen minutter. Skru av varmen og smak til med limesaft og koriander. 

Server med ris. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar