tirsdag 24. januar 2017

Dal


Denne oppskriften er basert på Dal Nirvana til Steamy kitchen

Til 2 personer

Ingredienser:

  • 2,5 dl tørkede linser
  • 1 ss finhakket hvitløk
  • 1 ss finhakket ingefær
  • 2 dl hermetiske tomater
  • 2,5 dl vann
  • 4 ss ghee eller smør
  • 1 ts cayennepepper
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss fersk koriander, hakket
  • Salt, pepper


Fremgangsmåte

Skyll linsene og kok dem i vann til de er møre (15-30 min avhengig av type linser). Fjern overflødig vann. 

Bland linser, hvitløk, ingefær, tomater, vann, cayennepepper, sakt og pepper og kok opp. La koke i en time. 

Rør inn fløten før servering og ha over koriander. Server med ris og / eller nanbrød. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar