·
6 egg
·
500 g sukker
·
600 g hvetemel
·
5 ss bakekakao
·
2 ss vaniljesukker
·
2 ss bakepulver
·
4,5 dl melk
·
450 g smeltet smør
Sjokoladekrem:
·
300 g mykt smør
·
500 gmelis
·
5 ss bakekakao
·
1 eggeplomme
Smelt smøret og sett til avkjøling.
Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha i mel, bakepulver,
vaniljesukker og kakao samt melk og smeltet smør. Rør til en jevn røre, men
ikke mer enn nødvendig.
Kle en stor langpanne (40x35 cm) med bakepapir og fordel
røren jevnt utover. Stek ved 200 grader til kaken er gjennomstekt, ca. 25-30
minutter. Avkjøl på rist.
Kaken kan brukes som grunnlag for ulike former. I så fall
tegner du opp ønsket form på et matpapir og legger den oppå kaken. Skjær ut
kaken etter formen på matpapiret.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar