lørdag 6. desember 2014

Spinat og ostefyllt svinefilet


Til 4 personer
Ingredienser:

  • 800 g indrefilet av svin
  • 200 g spinat
  • 40 g cheddarost
  • 1 fedd hvitløk
  • Salt, pepper


Fremgangsmåte:

Finhakk hvitløk og ha i en panne med litt olje, surr den forsiktig i ca. 1 minutt. Skyll spinaten grundig, og fjern grove stilker. Ha spinaten i pannen med hvitløken og damp på relativ svak varme til den faller sammen. Riv cheddarosten og la den smelte inn i spinatblandingen.

Skjær et snitt i svinefileten. Dryss over salt og pepper på alle sidene. Legg fileten i en ildfast form. Fyll spinat og osteblandingen inn i svinefileten hvor du laget snittet. Stek i ovn ved 200 grader til fileten er gjennomstekt, ca. 20 minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar